Berichten in de categorieMalaga

Malaga in 12 uur! Stel je voor dat je één dag in Malaga te besteden hebt, hoe kun je dat dan invullen? Lees onze verhalen over hoe je Malaga in twaalf uur kunt verkennen. De informatie wordt handig in chronologische volgorde weggezet, zodat je eigenlijk een zelfde schema helemaal zelf kunt beleven in Malaga.

De stad Malaga is de grootste en belangrijkste stad aan de Costa del Sol en is na Sevilla de grootste stad van de regio Andalusië. Malaga behoort al jaren tot de populairste toeristische bestemmingen van Spanje. Dit vanwege de verschillende prachtige stranden die in de omgeving van de stad te vinden zijn. Malaga is net als Barcelona een stad waar je kunt genieten van het drukke stadsleven en tegelijkertijd heerlijk relaxed van de zon, zee en strand kunt genieten.
In de historische binnenstad van Malaga zijn veel bezienswaardigheden en musea te vinden. Veel van de bezienswaardigheden hebben een directe link met het roerige verleden van Malaga. Zo kom je er Romeinse theaters, Moorse forten en prachtige kerken en kathedralen tegen. Malaga is een boeiende stad die het waard is om te ontdekken. Hoe het is om Malaga in 12 uur te doen? Je leest het hier op in12uur.nl!