Veel bestemmingen lenen zich prima voor een vakantie van één dag.

Samenwerken

Uit samenwerkingen kunnen mooie dingen ontstaan. Vandaar dat we open staan voor een aantal mogelijke vormen van samenwerking. Hierbij moet vooral gedacht worden aan het deelnemen van persreizen met als doel om een ‘in 12 uur’ over een bepaalde bestemming te schrijven. Ook is (co-)sponsorschap mogelijk. Denk hierbij aan een hotel die de overnachting voorafgaand aan de 12 uur of na de 12 uur schenkt of een restaurant die ons uitnodigt voor een lunch of diner die we in het artikel kunnen verwerken. De mogelijkheden zijn legio.

Een door ons geschreven redactioneel artikel kan helpen om een regio, stad, dorp of bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Via ons netwerk van reis- en bestemmingsgerelateerde sites zorgen we ervoor dat de artikelen van de juiste hoeveelheid aandacht voorzien worden.

Heb je een idee over een bepaalde samenwerking, neem dan contact met ons op.

Waar we niet voor open voor staan zijn de volgende vormen van samenwerking:

  • het plaatsen van gastartikelen
  • het plaatsen van links naar derde partijen met als doel hun zoekmachineposities te versterken
  • het plaatsen van gesponsorde berichten

Statistieken

Op dit moment ontvangt www.in12uur.nl zo’n 25 tot 50 duizend bezoekers per maand.
Een artikel op de site wordt gemiddeld 5 tot 10 minuten bekeken.
De best gelezen artikelen worden een paar duizend keer per maand gelezen.
De meest populaire artikelen zijn inmiddels meer dan 75.000 keer (per artikel) gelezen.

Langdurig effect

Omdat de site goed in google staat en er voldoende goede links naar de artikelen en bestemmingen op www.in12uur.nl staan, worden de artikelen lang na de oorspronkelijke publicatie goed gelezen. Als we in december een artikel maken waarbij we vooral de kerstmarkten in een bepaalde stad bezoeken, dan wordt dat artikel het jaar daarop ook weer goed gelezen. Dit effect zie je maar bij weinig andere reisblogs terug.